Jocs i joguines

Zenith

Tipus:
Videojocs
Edat recomanada:
A partir de 16 anys
Fabricant:
Infinigon
Preu orientatiu:
1 a 20€

Zenith és un joc de rol d'acció que combina l'estil i el glamur de l'etapa daurada dels RPG amb una bona dosi d'humor i parodia. El joc compta amb una història sòlida que es desenvolupa dins d'un món fantàstic poblat per dotzenes de personatges poc ortodoxos.Ja saps... viure aventures, explorar ruïnes, salvar el món i tota la pesca. Que sí, hardcoreta. Que ja sabem que tens el cul pelat de viure aventures, no cal que rebufis tant, que sembles un cavall. El cas és que l'Argus Windell, ex mag arcanòleg, també.

Eh? No, home, no! No dic que sembli un cavall, animal! Dic que també està acostumat al tema de les aventures! Era un explorador de ruïnes i recuperador d'artefactes professional i educat en l'ofici. Però ha acabat un xic fins als nassos de tanta punyeta heroica. Feia uns bons calerons, però era massa estressant.

Oh, i tant. Ja m'imagino que la teva feina també és molt estressant. Segur que el Sr. Puig és un miserable que et fregeix a informes. Però és que quan tu fiques la pota el món no resulta envaït per innombrables horrors udoladors de més enllà de l'espai i el temps.

Bé... a no ser que treballis com a moderador d'una secció de comentaris d'internet.

EL CAS és que l'Argus es va retirar, buscant pau i tranquil·litat.

Però això no resultarà senzill a un món infestat de tanoques amb cabells de papagai de carnestoltes que van destrossant l'asfalt amb les seves espases gegants, i capgirant l'statu quo pel seu coi de complex de l'escollit. Especialment si mires de mantenir un artefacte perillós allunyat de les seves heroiques i greixoses mans.