Jocs i joguines

Guspira, el joc dels correfocs

Tipus:
Joc de taula
Edat:
12 a 99 anys
Fabricant:
LUDICS S.C.P
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Guspira és un joc de taula divertit, àgil i apte per a tots els públics, que està inspirat en el món del foc, els diables, les bèsties i tot el que envolta un correfoc, una de les festes populars més vistoses i espectaculars que existeixen en la cultura catalana. Entre les cartes que formen part del joc hi trobem elements tan característics d’aquesta celebració com són el Drac, la Víbria, la Guita, els Diables o els Tabalers, sense oblidar els Correfocaires, els valents que salten i ballen sota el foc.

L’objectiu principal de cada jugador és aconseguir el màxim de Correfocaires utilitzant les cartes de Pirotècnia que té a la seva mà. Però no sempre serà tan fàcil com sembla, el dau també hi tindrà el seu paper...

A part de la seva vessant lúdica, Guspira també busca convertir-se en una eina de promoció de la cultura catalana i de les festes populars. Les cartes mostren els elements més característics d’aquesta celebració i no inclouen text per poder arribar a qualsevol indret del planeta.