Jocs i joguines

Castellers Lite

Tipus:
App
Edat:
3 a 6 anys, 6 a 12 anys, 12 a 99 anys
Què inclou en català:
Tot el joc
Preu orientatiu:
1 a 20€

Joc additiu que posarà a prova la teva habilitat amb l'equilibri. No deixis que els castells facin llenya!

Els castells són torres humanes que tradicionalment s'han construït com a part de les festes majors de les ciutats i pobles d'arreu de Catalunya des del segle XIX. En aquestes festes, les diferents colles castelleres intenten carregar i descarregar els castells més impressionants que són capaços de construir. Els castells van ser reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat l'any 2010.

T'agradaria construir aquestes impressionants torres humanes? A Castellers pots crear i personalitzar la teva colla castellera, amb el seu propi nom i color de camisa.

Des bloqueja castells en el mode Assaig i prova de construir-los en el mode Actuació, on pots sumar punts per a ser la millor colla al ranking casteller. I no t'oblidis de completar tots els assoliments! Descobreix-los i competeix creant un compte a OpenFeint.

Com diu el lema casteller: Força, equilibri, valor i seny! Jugar és senzill. Prem sobre el cap de colla per ordenar als castellers que pugin o baixin del castell, i inclina el dispositiu per a mantenir-ne l'equilibri.