Jocs i joguines

TugaMes, jocs per a nens

Tipus:
App
Edat:
6 a 12 anys
Què inclou en català:
Tot el joc

TugaMes és un paquet de jocs i altres entreteniments per a nens i nenes de totes les edats.

El protagonista és Tuga Humaemys, un ésser d'un altre planeta descendent de les tortugues terrestres. T'acompanya en cada activitat, però no el molestis molt o s'empiparà.

Jocs inclosos:

- Caixa musical: Decideix a quina velocitat escoltar diverses melodies, mentres veus la partitura i les seves notes en moviment. Molt adequat per a nadons i nens petits.

- Puzle formes: Encaixa cada figura al seu lloc. El puzle té dos nivells de joc, un per nadons i nu altre per infants més grans.

- Piano: Toca el teu piano infantil tot el que vulguis. El piano té diferents nombre de tecles per adaptar-lo a l'edat de les criatures.

- Serp: Intenta fer créixer la teva serp el màxim que puguis, només has de menjar-te els animalons marins que apareixen en el fons. Joc molt addictiu per a nens i nenes de totes les edats i fins i tot per a adults.

Nota pels pares i mares:

- Podeu canviar la dificultat del joc i activar o desactivar el tutorial jugable en alguns jocs, de forma que s'adapti a la capacitat de cada infant. Per accedir a la configuració de cada joc, premeu la seva icona més de dos segons.

- Per tenir el joc en català la tablet o el telèfon ha d'estar configurat en català.