Blog
← Altres entrades

Inscripcions obertes per a la V edició del Concurs Tísner!

A la Plataforma per la Llengua tornem a posar en marxa la V edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català. No t'ho pensis més i participa-hi! Saps com pots fer-ho? T'ho expliquem a continuació.

Com bé sabeu, aquest certamen que se celebra anualment es dirigeix a tots aquells alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles de Catalunya, de la Franja de Ponent i enguany, com a novetat, també del País Valencià. El concurs té com a objectiu que alumnes i mestres col·laborin junts per la creació i el desenvolupament d'un joc de taula amb la finalitat de despertar l'interès de l'alumne mitjançant aquesta faceta més lúdica i creativa de la llengua catalana.

Aquesta proposta vetlla per assegurar el dret que tenen els joves dels territoris de parla catalana de divertir-se, jugar i aprendre amb la llengua del país on viuen, tot apel·lant a la importància de conèixer i estimar la pròpia llengua.

Si voleu participar-hi heu de tenir clares 3 dates molt importants! La primera és la data límit d'inscripció al concurs: 16 de novembre del 2018. Un cop hagueu inscrit l'aula, disposareu d'uns mesos per posar en marxa la vostra proposta, però no ho deixeu per al darrer moment, perquè el termini de presentació dels projectes s'acaba el divendres 30 d'abril del 2019. I, finalment, el gran dia en què donarem a conèixer el projecte guanyador: diumenge 2 de juny del 2019. Ja t'ho has apuntat bé a l'agenda?

Si voleu saber més coses sobre el concurs, podeu veure tots els projectes que s'han fet en edicions anteriors. És tota una oportunitat de vivències i experiències per als vostres alumnes, no trobeu?

Consulteu les bases i els requeriments per a participar en aquesta edició i animeu-vos a fer-ho tot emplenant el formulari d'inscripció. Recordeu que el termini finalitza el 16 de novembre del 2018. Que no se us passi! Així mateix, al web de Jocs i Joguines en català hi trobareu tota la informació que necessiteu i les adreces de contacte amb la Plataforma per la Llengua.

Volem animar tota la comunitat educativa a participar-hi.

Molta sort i encerts per a aquest nou curs!

Enllaços relacionats